Niina Kuusisaari

Niina Kuusisaari

Toimitusjohtaja, LKV

Kodit ovat lähellä sydäntäni. Olen työskennellyt useamman vauhdikkaan vuoden kiinteistönvälittäjänä, sisustanut ihmisten koteja ja pyörittänyt designsisustusliikettä auttaen asiakkaitani saamaan unelmiensa kodin. Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja valtava määrä ilonhetkiä. Vastaan nytkin kiinteistönvälityksestä, sisustussuunnittelusta ja stailauksesta - kaikesta, mikä liittyy unelmakodin löytämiseen. Ole yhteydessä ja kerro, miten voin auttaa Sinua!

Mika Kuusisaari

Mika Kuusisaari

Osakas, RI/AMK

Vastuualueinani ovat arkkitehtuurisuunnittelu ja projektinhallinta. Suunnittelutyössäni esteettisyys ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Monipuolinen, satojen kohteiden suunnittelukokemus aina omakotitaloista vapaa-ajanasuntoihin ja maneeseista lauttasaunoihin sekä historiani rakennesuunnittelijana näkyy toiminnassani työskentelyvarmuutena.

Asiakaslähtöisyys ja yksilöllisyys ovat osa jokaista projektia ja pyrinkin aina kohti uusia, innovatiivisia ratkaisuja. Hyppään mielelläni myös suunnittelupöydän äärestä käytännön puolelle ja otan vetovastuun rakennusprojektistasi.