Palvelut

Seuraava
Edellinen

kiinteistönvälitys - Unelmista kotiin

Seuraava

Kokonaisvaltainen ja asiantunteva kiinteistönvälitys, joka vie sinut kohti täydellisen onnistunutta kodinvaihtoa. Me haluamme, että saat unelmiesi kodin. Tarjoamme rautaisen tietotaitomme ja visuaalisen silmämme käyttöösi omassa asuntokaupassasi - niin myynnissä kuin ostossa.

Myynti: Oma koti on arvokas - niin rahallisesti kuin tunnetasollakin. Sen onnistuneessa myynnissä tulee ottaa huomioon monta tärkeää asiaa. Mitä asioita ostajat arvostavat? Miten saan kodistani mahdollisimman houkuttelevan? Mikä on kotini oikea arvo? Saatte meiltä kotisi ilmettä raikastavan ja parhaita puolia korostavan myyntistailauksen, asiantuntevat esittelyt, kokonaisvaltaisen neuvontapalvelun koko myyntiprosessin ajaksi sekä taidolla käydyt tarjousneuvottelut ja lopuksi huolettoman kaupanteon. Emme ole myöskään unohtaneet kullanarvoisia peruskuntoisten asuntojen omistajia. Teille tarjoamme myyntistailauksen sijaan tyylikkään remonttisuunnitelman, jonka avulla ostajan on helpompi nähdä asuntosi potentiaali. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu aina ammattivalokuvaajamme ottamat kauniit kuvat kodistasi ja upeat esitteemme, näin kotisi on jo myyntivalmis! Alueen parhaimman kiinteistönvälittäjän on kunnia myydä kotiasi ;).

Osto: Unelmakotiin ihastutaan. Uuden kodin ostajan tulee kuitenkin tietää tarkasti, mitä on ostamassa ja miten tarjousneuvotteluissa kannattaa edetä. Ammattilaisen avulla osaat kysyä oikeat kysymykset, vaatia tarvittavat asiakirjat ja tutkimukset sekä neuvotella koti itsellesi parhain mahdollisin ehdoin. Mikäli sopivaa kotia ei ole löytynyt jo myynnissä olevista asunnoista, tehostamme etsintää täsmäilmoituksella. Autamme mielellämme myös jo sopivien kotivaihtoehtojen valinnassa, karsinnassa ja vertailussa. Ihanat ideat uuden kotisi sisustamiseen saat myös kauttamme!

Edellinen

arkkitehtuurisuunnittelu - Unelma uudesta kodista

Seuraava

Innovatiivinen arkkitehtuurisuunnittelu ja projektinhallinta

Toivotko paljon unelmiesi kodilta? Tuntuuko, että sopivaa kotia ei löydy valmiiden joukosta? Rakentaminen on käynyt mielessä, mutta itsellä ei riitä aika laajan projektin pyörittämiseen eikä tieto paikoin riitä kaikkien päätösten tekemiseen. Meiltä saat kaiken tarvittavan ensimmäisistä luonnoksista koko rakentamisprojektin johtoon. Suunnittelemme toiveidenne pohjalta juuri Sinun perheesi unelmakodin aina yksilöllisestä tilasuunnittelusta kauniisiin pintamateriaaleihin, kilpailutamme parhaat toimittajat ja urakoitsijat sekä valvomme projektin onnistuneen toteutumisen. Näin saat unelmiesi kodin, mutta säästät aikaa ja rahaa turvautumalla ammattilaiseen.

Edellinen

sisustussuunnittelu ja stailaus - Hivelevän kaunis koti

Seuraava

Sisustussuunnittelu

Kauniissa kodissa sielu lepää. Koska kauneus on katsojan silmissä, jokainen suunnitelemamme koti on yksilö. Suunnitelmat voivat pitää sisällään mm. pintamateriaalivalintoja uuteen taloosi, rakenteilla olevaan uudiskohteeseen tai remonttikohteeseen, josta yhdessä suunnittelemme unelmiesi kodin. Pinnoiltaan valmiiseen kotiin saat kauniit kaluste- tai valaisinsuunnitelmat sekä apua tekstiilien ja piensisustustuotteiden valintaan. Tarjoamme asiakkaillemme uusia, ihania oivalluksia sisustamiseen, mutta autamme myös rajaamaan ideoiden tulvaa tarvittaessa. Muutamme siis moninaiset sisustusunelmasi konkreettisiksi materiaalivalinnoiksi ja upeasti sisustetuiksi kodeiksi.

Stailaus

Laittaessasi kotiasi myyntiin on korostettava kotisi parhaita puolia. Ammattilaisen on helppo poimia uudistusta kaipaavat asiat. Raikasta maalia pintaan, huonekalut uusille paikoille, esineiden karsimista ja kenties trendikkäät tekstiilit vanhojen tilalle? Me laadimme houkuttelevan stailaussuunnitelman, joka on helposti omistajan toteutettavissa.